T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
TRABZON / ORTAHİSAR - Temel Yaşar Çoruh İlkokulu

İLKÖĞRETİM HAFTASI

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılının ülkemize hayırlı olması temennisiyle "İlköğretim Haftası"nı kutluyor, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz başta olmak üzere tüm eğitim camiasına başarılı bir yıl diliyoruz.

"Eğitimde feda edilecek tek bir fert yoktur" diyen Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk'ün kılavuzluğunda, ülkemizin aydınlık yarınlarının, Aziz Milletimizin istikbalinin emanet edileceği çocuklarımızın ilim deryasına adım atacağı bir eğitim öğretim yılına daha başlamanın heyecanını yaşıyoruz.

Milletimizi ve ülkemizi geleceğe güvenle taşımak, müreffeh milletler arasında yer almasını sağlamak için birinci şart eğitimdir. Bu yüzden yavrularımızın en güzel ve donanımlı bir şekilde yetiştirilmesi hepimizin ortak hedefidir.

Değerli anne-babalar; "Eğitim ailede başlar" sözünün ruhuna uygun olarak çocuklarımıza iyi bir model olmalı, öğretmenlerimizle işbirliği içinde çocuklarımızın en iyi şekilde yetişmelerine katkı sağlamalı, onların takipçisi olmalıyız.

Bu düşüncelerle, 2022–2023 eğitim-öğretim yılının ülkemize hayırlı olması temennisiyle "İlköğretim Haftası"nı kutluyor, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz başta olmak üzere tüm eğitim camiasına başarılı bir yıl diliyoruz.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 10.09.2022 - Güncelleme: 10.09.2022 22:23 - Görüntülenme: 254
  Beğen | 4  kişi beğendi