Temel Yaşar Çoruh İlkokulu

Adres
TEMEL YAŞAR ÇORUH İLKOKULU YENİCUMA MAHALLESİ ADRES SOKAK NO 1A ORTAHİSAR / TRABZON
Vizyon
Güzel yurdumuzu gelecekte lider ülke yapmak için yetişmekte olan çocuklarımızı ulusal ve milli değerlere bağlı, değişim ve gelişime açık, Atatürk ilkelerini benimsemiş, özgüveni yüksek, çevresine saygılı, yaratıcı ve farklı düşünebilen, hoşgörülü, sorumluluk sahibi, sürekli öğrenmeyi alışkanlık edinmiş mutlu ve başarılı bireyler olarak yetişmelerini sağlamaktır.
Misyon
Öğrencilerimizin sahip olduğu yetenekleri ortaya çıkaran ve geliştiren, öğretmen ve öğrencisiyle başarmak için kendini sürekli yenileyen ekip çalışmasını öne çıkaran, okulumuzu dayanışma, güven, saygı ve sevgi anlayışı ile eğitim alanında ilimizde referans gösterilen, etkin ve lider bir kurum olmasını sağlamaktır.
Başarılar
Merkezi Sistem - Kalorifer