Kadir YILMAZ - Müdür

1959 yılında Trabzonda doğdu. İlk ve orta öğrenimini Çağlayan İlk/Ortaokulunda tamamladı. Liseyi Trabzon Ticaret Meslek Lisesinde bitirdi. 1979 yılında Gümüşhane Mareşal Fevzi Çakmak Eğitim Enstitüsünden mezun oldu. 1979 yılında Trabzon Başkurt İlkokuluna Sınıf Öğretmeni olarak atandı. Aynı okulda 1983 yılında müdür yetkili öğretmen olarak görevlendirildi. 1989 yılında Trabzon Merkez Öğretmenevine müdür yardımcısı olarak görevlendirildi. 1995 yılında Trabzon Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okuluna kurum müdürü olarak atandı. 2010 yılına kadar bu görevde bulundu. 1997 yılında KTÜ Fatih Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliğinde Lisans tamamladı. 2010-2019 yılları arasında Ortahisar Yavuz Selim İlkokulunda okul müdürü olarak görev yaptı. 2019 yılında Ortahisar Temel Yaşar Çoruh İlkokuluna okul müdürü olarak atandı. Halen bu görevi sürdürmektedir. 2020 yılında Trabzon Üniversitesi Eğitim Bilimlerinde (Eğitim Yönetimi Denetimi Teftiş ve Planlama) Yüksek Lisans yaptı. Trabzon Eğitimsiz Olmaz Diyenler Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığını yürütmektedir. Evli ve üç çocuk babasıdır.