Eyl

2022-2023 Eğitim Öğretim yılında ilimiz için belirlenen "Yetenekler, Mesleki İlgi ve Değerlerini Tanıma" yerel hedefine yönelik olarak hazırlanan içerikler yayınlanmıştır.

Eyl

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılının ülkemize hayırlı olması temennisiyle "İlköğretim Haftası"nı kutluyor, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz başta olmak üzere tüm eğitim camiasına başarılı bir yıl diliyoruz.

Nis

GELECEĞİ KARARTMA

Nis

Okulumuzda Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü 112 Acil çalışanları tarafından gerçekleştirilen "Yaşama Yol Ver" kampanyası çerçevesinde sağlık hizmetlerinin ulaşılabilirliğinin ve kalitesinin artırılmasına yönelik ,112 Acil nedir, neden ve hangi durumlarda aranır, ambulans türleri nelerdir, acil durumlarda nasıl davranmalıyız, çağrı hattının gereksiz aranmalarının önlenmesi ve trafikte ambulansın geçiş önceliğine özen gösterilmesi konusunda öğrencilerimize bilgilendirme semineri verilmiştir.